vasskrafta.no

I dag kl. 1200 åpner vasskrafta.no. Følg med – Odda skolene er først ute.

Dette nye nettstedet er utviklet av Norsk Vasskraft- og Industristadmuseum i samarbeid med NVEs Museumsordning. Her vil norsk vannkrafthistorie og aktuelle kraftanlegg bli omtalt.
Tidligere olje- og energiminister Einar Stensnes foretar åpning som finner sted i Tyssedal hos NVIM med en klasse fra henholdsvis Odda skole og Odda videregående skole.

Mer fra åpningen seinere.

Reklamer

4 kommentarer om “vasskrafta.no

  1. Vi opplever dessverre noen oppstartsproblemer som leverandør ser på, for eksempel så bør ein gå på vasskrafta.no og ikkje ha www foran for at kartet skal fungera. Kjem tilbake med oppdatering når ting er fiksa.

  2. Spennende!!Gleder meg til å utforske det mer. Ser likhetstrekk mellom flommer.no og vasskrafta.no. Spesielt synes jeg filmene hadde meget god kvalitet. Hvem er målgruppen for nettstedet?

  3. Målgruppa er frå 7. trinn og til og med vidaregåande skule. Abolutt likhetstrekk mellom flommer.no og vasskrafta.no ja, og det blir spennande å se om vi ikkje kan samarbeida og knytta desse tettare opp mot kvarandre i tida som kjem.
    Vi har dessverre fortsatt nokre tekniske problem, men vår leverandør jobbar med saka så om litt så er forhåpentligvis vasskrafta.no oppe og går slik som den skal.

Gi en tilbakemelding

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s