Vårens og sommerens aktiviteter ved Norsk Skogmuseum

Våren ved Norsk Skogmuseum var en hektisk periode med mange prosjekter og aktiviteter i NVE sammenheng. Mye tid gikk med til produksjon av vandreutstillingen ”Linjer i landskapet – Kraftoverføringens kulturminner ” som ble åpnet 27. mai med et faglig program. Utstillingen er sentralt plassert ved inngangen til museet og har blitt sett og besøkt av mange gjennom sommeren.

Våren var også tiden for gjennomføring av den lenge planlagte flomturen for skoleelever. Turen ble en stor suksess og museet har fått veldig mange gode tilbakemeldinger. Det ble gjennomført 3 dagsturer og til sammen deltok ca 160 ungdomskoleelever fra Elverum og Våler.  Flomturen startet ved Skogmuseet fortsatte videre med buss til ulike destinasjoner hvor informanter fra Eidsiva, Elverum kommunen og historielaget bidro i tillegg til museets egne formidlere. Glomma- og Julussavassdraget var sentrale vassdrag i flomturen. Vedlagt ligger en liten lysbildekavalkade fra turene.

Museet har også gjennomført temadagen ”Vann og vannvittige krefter”, det store naturskolearrangementet ”Skog og Vann” og mange andre aktiviteter og prosjekter. Under ”Skog og Vann” fikk også de besøkende oppleve en brun og flomstor Glomma på nært hold. Elva ble i seg selv en stor attraksjon disse dagene da flommen pågikk.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

Gi en tilbakemelding

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s