«Linjer i landskapet» reiser videre

Utstillingen «Linjer i landskapet – Kraftoverføringens kulturminner», som er laget i et samarbeid mellom Norsk Skogmuseum, Norsk Vasskraft- og Industridstadmuseum og NVE, skal reise videre rundt i vårt langstrakte land.

 

Den utgaven som stod på Norsk Skogmuseum i sommer har, etter et kort stopp på Norges Energidager, blitt satt opp i NVE-husets bibliotek. Denne skal videre settes opp på Norsk Teknisk Museum i begynnelsen av januar. Der skal den stå frem til siste del av mars, før den sendes til Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork (Rjukan) der den skal stå i sommersesongen 2012.

 

Den utgaven som har stått på Norsk Vasskraft- og Industristadmuseum gjennom årets sommer- og høstsesong, skal settes opp på Norsk Oljemuseum i Stavanger i fra ca 10. januar. Sommersesongen 2012 vil denne utgaven være mulig å se på Nordfjord folkemuseum.

 

Vi går et spennende 2012 i møte, og ønsker alle vel møtt på utstilling!

 

Reklamer

3 kommentarer om “«Linjer i landskapet» reiser videre

  1. Veldig bra jobba Henning. Her ligger grundlaget for at mange får sett utstillingen!

  2. Istemmer med Ingvild. Forslag: Invitér skoleverket omkring utstillingsstedene til å se utstillingen, gjerne med guiding som forklarer små og store om den historiske, tekniske og samfunnsmessige verdien.

  3. Takk for det!
    Vi har per i dag noe begrensede ressurser til følge opp skoleverket, så vi håper selvfølgelig at de involverte museene som har utstillingen hos seg bidrar til dette.
    Men dette er en viktig del av den totale formidlingen av vassdrags- og energisektorens historie, så vi vil gjerne bidra så langt det lar seg gjøre med tanke på denne type guiding og formidling til store og små. Det vil fortløpende vurderes i forhold til Museumsordningens bemanning og ressurser fremover.

Gi en tilbakemelding

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s