Mjøsreguleringen: Kraftfulle politiske uttalelser fra 1909!

Trykk her eller på bilde for å se PDFenSider fra Mjøsreguleringen - Et avskrækkende eksempel paa, hvad landet kan tape ved det forenede høires koncessionspolitik

Reklamer

Om museumsordningen

NVEs museumsordning ble etablert 1. januar 2003. Med dette har OED og NVE tatt et viktig skritt for å ivareta sitt sektoransvar for sikring, bevaring og formidling av norsk vassdrags- og energihistorie. Museumsordningen skal sikre en faglig, organisatorisk og økonomisk plattform slik at NVE kan utøve sin kulturforvalterrolle på en tilfredsstillende måte. Oppgavene dekker et bredt spekter, fra kulturminnene langs vannstrengen via forvaltningshistorien med arkivalia, biografiske beretninger og fotomateriale til moderne, internettbaserte formidlings- og undervisningsopplegg. Museumsordningen er en ny og utradisjonell form for museum. I stedet for å skape ett formidlingssted for sektorens kulturhistorie, er arbeidet organisert som et nettverk basert på utvalgte museer som sammen dekker alle de aktuelle temaene.

3 kommentarer om “Mjøsreguleringen: Kraftfulle politiske uttalelser fra 1909!

  1. Hei! Jeg er veldig interessert i å lese Castberg-pamfletten om Mjøsreguleringen, men lenka er tydeligvis død.

    1. Hallo. Ser linken leder til forrige versjon av nve.no, som nå er tatt ned. Hører internt om noen har filen tilgjengelig og om å få lagt ut en ny link.

Gi en tilbakemelding

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s